Søgekoder og boligtyper

Definition af boligtyper

I beskrivelserne af boligerne kan du se en kolonne med "type", hvor der er angivet et tal.

Udlejningstype 01-09 er værelser. Dvs. man deler køkken med andre, i nogle tilfælde deles bad og toilet. Til disse boligtyper kan der ikke søges boligsikring. De kan søges af én person. 

Udlejningstype 10-19 er 1-værelseslejligheder. De kan kun søges af én person. NB: På Skovkollegiet deler man bad/toilet med den 2-værelses lejlighed ved siden af. 

Udlejningstype 20-29 er 1½-værelseslejligheder. Lejlighederne tildeles på lige vilkår til to personer og enkeltpersoner. 

Udlejningstype 30-39 er 2-værelseslejligheder, indrettet som dubletter - dvs. med fordelingsentré. Egnet til vennepar. Lejlighederne vil først og fremmest blive tildelt til to personer eller dem, der har/venter børn. Er der ikke to personer på ventelisten, vil lejligheden blive tildelt en enkeltperson. 

Udlejningstype 40-49 er 2-værelseslejligheder. Lejlighederne vil først og fremmest blive tildelt til to personer eller dem, der har/venter børn. Er der ikke to personer på ventelisten, vil lejligheden blive tildelt en enkeltperson. (Bemærk: I nogle af disse lejligheder er køkkenet i det ene rum. Der kan også være gennemgang fra det ene værelse til det andet og er derfor ikke egnet til vennepar. 

Udlejningstype 50-59 er 2½-3-værelseslejligheder. Lejlighederne vil først og fremmest blive tildelt til to personer eller dem, der har/venter børn. Er der ikke to personer på ventelisten, vil lejligheden blive tildelt en enkeltperson.